Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pumn 1Sursele noastre ne-au informat că, în urmă cu puţin timp, angajaţi ai Parcului Memorial Constantin Stere, instituţie care are în subordine şi serviciul de Ecarisaj din Ploieşti, au fost bătuţi în Ploieşti, în zona cartieurlui Cina, de câţiva aşa-zişi iubitori de animale. Angajaţii îşi făceau datoria, încercând să ridice nişte câini fără stăpân de pe stradă. În momentul în care au fost văzuţi de locatari a început scandalul, angajaţii primăriei fiind bătuţi de locatarii de pe strada Cibinului.

"Asta se întâmplă frecvent, acum este poliţia la faţa locului, în fiecare zi angajaţii noştri sunt bătuţi, înjuraţi, în timp ce încearcă doar să-şi facă datoria. trebuie să ştiţi că de săptămâni angajaţii participă la acţiunile de strângere a câinilor fără stăpân numai alături de Poliţie", ne-a declarat Laura Moagher, directorul Parcului memorial Constantin Stere.

Update: Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Daniel Radu a declarat reporterului APH că nu a existat o bătaie în adevăratul sens al cuvântului, colegii acestuia prezenţi la faţa locului spunând că ploieşteanul care a intrat în contact cu reprezentanţii primăriei şi-ar fi luat "angajamentul" că va duce câinii "undeva la ţară".

Laura Moagher, directorul Parcului Memorial Constantin Stere contrazice declaraţia reprezentantului Poliţiei, spunând că angajatul a fost agresat. "Angajatul nostru s-a prezentat la faţa locului în urma unei sesizări a unei doamne în care aceasta spunea că o fetiţă ar fi fost atacată de respectivul câine aflat, repet, în libertate. Angajaţii noştri s-au deplasat, a început conflictul, dar sigur că la venirea Poliţiei toate au fost bune şi frumoase, aşa e la noi, la români. Iar domnii de la poliţie au plecat probabil mulţumiţi de rezolvarea situaţiei. Întreb şi eu retoric, desigur, de ce acel cetăţean tocmai acum şi-a luat angajamentul să ducă câinele la ţară, până acum unde se afla animalul?", a declarat Laura Moagher reporterului APH.

Back To Top