Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

evaluare nationala lb romanaMinistrul Educaţiei, Remus Pricopie, a anunţat SCHIMBĂRI în noul an şcolar. Printre noutăţi se află simularea la BACALAUREAT, meditaţiile la şcoală, dar şi evaluările periodice la clasele mici. Mai mult, elevii vor fi verificaţi dacă se află la ore sau chiulesc.

Într-un interviu pentru agenţia Mediafax, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a precizat că priorităţile, în noul an şcolar sunt creşterea ponderii mediei la EVALUAREA NAŢIONALĂ la 75 la sută, faţă de 50 la sută cât a fost până acum, şi reducerea la 25 la sută a ponderii notelor din ciclul gimnazial pentru admiterea la liceu, pregătirea bacalaureatului din prima zi de şcoală, introducerea, în premieră, a simulării bacalaureatului la clasa a XI-a, informarea corectă a părinţilor despre ceea ce se întâmplă la clasă, verificarea activităţii în şcolile cu rezultate controversate şi întărirea dialogului cu actorii din sistem.

Începând cu noul an şcolar vor fi introduse controale ale prezenţei la şcoală, verificări ale activităţii din clase şi ale modului în care se vor desfăşura evaluările elevilor. În lunile septembrie şi octombrie vor fi vizate mai ales şcolile în care au fost diferenţe foarte mari dintre notele de la clasă şi rezultatele la Evaluarea Naţională.

În fiecare liceu vor fi organizate ore suplimentare şi meditaţii la şcoală pentru elevii care vor susţine BACALAUREATUL.

Începând cu noul an şcolar, profesorii care fraudează examenele îşi vor pierde catedrele definitiv. Ministrul intenţionează şi simulări pentru bacalaureat, la clasele a XI-a şi a XII-a.

Ministrul Educaţiei a solicitat inspectorilor şcolari generali din fiecare judeţ să facă analize şi planuri de măsuri pentru acele şcoli care nu performează, astfel încât să fie luate măsuri. „Vina pentru copiii slab pregătiţi nu este a elevilor, ci noi, părinţii, cadrele didactice, comunitatea în ansamblul ei. Iată de ce, prioritatea noastră, a tuturor, trebuie să fie corectarea acestor situaţii", a declarat Remus Pricopie pentru Mediafax.

Introducerea evaluărilor periodice la clasele II-VI este o altă intenţie a ministrului, justificată de faptul că, din clasa I până la Evaluarea Naţională de la finalul clasei a VIII-a nu mai există nicio evaluare în sistem. „ Acest sistem va deveni standard începând cu anul şcolar 2013-2014. Prin urmare, după câţiva ani de grădiniţă, după clasa pregătitoare, după clasa I, ajungem în clasa a II-a şi putem să vedem care este nivelul elevilor, iar informaţiile respective le putem folosi pentru a vedea unde avem vulnerabilităţi, unde sunt probleme, la nivel de şcoli, la nivel de clase, chiar la nivel de elev în raport cu ceilalţi elevii", a mai afirmat ministrul.

Back To Top