Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

proteste rosia montanaPentru a opta zi, mii de oameni au ieşit în centrul Capitalei, dar şi în alte oraşe din ţară şi străinătate, pentru a protesta împotriva exploatărilor miniere de la Roşia Montana.

Duminică seara, autorităţile estimau în jur de 10.000 de protestatari în Bucureşti, cei mai mulţi fiind tineri. După ce şi-au început marşul în jurul orei 19.00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, manifestanţii au continuat protestele pe bulevardele Magheru, Lascăr Catargiu şi Iancu de Hunedoara, Şoseaua Ştefan Cel Mare şi Calea Moşilor. În Piaţa Victoriei, numărul lor s-a mărit, iar coloana s-a îndreptat către Universitate.

Manifestanţii au rămas până la ora 03.00 dimineaţa în Piaţa Universităţii unde au scandat „Uniţi, salvăm Roşia Montana!", au afişat bannere şi pancarte cu mesaje împotriva exploatărilor cu cianuri şi au cerut introducerea zonei Roşia Montana în patrimoniul UNESCO, relatează Mediafax.

Presa din străinătate a semnalat şi alte demonstraţii paşnice în oraşe europene, pentru acelaşi proiect controversat.

În timp ce mii de români au ieşit în stradă pentru a se împotrivi mineritului cu cianuri, la Roşia Montana se sărbătorea Ziua Minerului cu muzică şi grătare, iar primarul din Roşia Montana, împreună cu 50 de primari şi cu parlamentarii din Munţii Apuseni au lansat, în numele celor 100.000 de locuitori ai zonei, un apel către toţi românii de bună credinţă, să susţină minerii în lupta lor pentru locuri de muncă.

Back To Top