Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ajutor-nou-nascutiSenatorii au respins, marţi, o propunere legislativă privind acordarea unui ajutor financiar de 500 de lei mamelor, pentru fiecare copil născut. Motivul a fost că proiectul nu era în concordanţă cu legea asistenţei sociale. Iată de ce.

Punctul de vedere al Guvernului a fost prezentat în şedinţa de plen de secretarul de stat Georgeta Bratu, care a spus că un proiect similar a funcţionat în perioada 2007 - 2010, denumit atunci „trusoul pentru nou-născuţi".

„Având în vedere că proiectul de act normativ nu este în concordanţă cu Legea 272 privind asistenţa socială, în sensul că toate beneficiile se raportează la indicatorul social de referinţă şi efortul financiar suplimentar de peste 100 milioane lei, Guvernul nu susţine propunerea legislativă", a declarat secretarul de stat, citat de realitatea.net.

Pe de altă parte, senatorul PDL Dumitru Oprea a criticat faptul că, luni, s-a votat procedură de urgenţă pentru creşterea salariilor pentru primari, viceprimari, preşedinţi de consilii judeţene şi vicepreşedinţi, în schimb pentru trusoul nou-născuţilor nu se găsesc bani.

„Ieri (luni - n.r.) a fost procedură de urgenţă pentru creşterea salariilor la primari, la viceprimari, preşedinţi de consilii judeţene şi vicepreşedinţi. Sper ca, atunci când o să vină în procedură de urgenţă propunerea, să se prezinte la fel fişa financiară, ca de fapt şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii, unde ministrul are libertatea să facă posturi şi să le crească şi să le sporească, dar nu am văzut fişa financiară. Şi acum, pentru alocaţia copiilor, ce argument că nu e fişa financiară? Dar pentru celelalte propuneri există?", a întrebat senatorul democrat-liberal, după cum precizează sursa citată.

Proiectul aparţine reprezentanţilor PP-DD, iar Senatul este prima cameră sesizată.

Back To Top