Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adapost caini ploiestiÎn această dimineaţă, o echipă de hingheri angajaţi ai Adăpostului de Câini de la Bucov a fost agresată de către mai mulţi ploieşteni din Cartierul Malu Roşu. La puţin timp, primarul Iulian Bădescu a anunţat că eutanasierea maidanezilor va începe cu patrupele aflate deja în adăpost.

Chemaţi de către mai mulţi localnici să captureze câinii din jurul unor blocuri din cartierul ploieştean Malu Roşu, mai mulţi angajaţi ai Adăpostului de la Bucov au fost luaţi la bătaie de aşa-zişii „iubitori de animale" pe motiv că echipa de hingheri le-ar fi luat câinele din curte. Potrivit declaraţiilor medicului veterinar al Adăpostului, Mihai Dumitraşcu, pentru observatorulph.ro, mai multe persoane i-au ameninţat cu pietre pe angajaţii de la Bucov. Apoi, un alt ploieştean „iubitor de animale" a ieşit dintr-un bloc apropiat şi l-ar fi ameninţat cu sabia pe unul dintre hingheri. Totul s-ar fi întâmplat cu Poliţia Locală de faţă. Agenţii nu au făcut altceva decât să îl legitimeze pe individ, potrivit sursei citate, pentru că „atribuţiile le sunt limitate".

Drept urmare hingherii au lăsat patrupedele în grija „iubitorilor de animale", iar „iubitorii de oameni", care au sesizat prezenţa câinilor agresivi în apropierea şcolii din cartier şi a bisericii din zonă, au rămas cu buza umflată, temându-se, în continuare, pentru siguranţa copiilor şi bătrânilor lor.

Toate acestea s-au întâmplat la mai puţin de o zi în care aleşii, votaţi deopotrivă de „iubitorii de animale" şi „iubitorii de oameni", au adoptat noi norme privind strângerea maidanezilor de pe străzi şi eutanasierea câinilor nedoriţi de nimeni.

Unde-i lege nu-i tocmeală, spune o vorbă românească. La scurt timp, primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, a declarat că legea va fi aplicată la Ploieşti: cei care vor să adopte câini trebuie să facă dovada că au unde să îngrijească patrupedele, „nu să-i adopte şi să le dea drumul pe stradă". Dacă animalele nu sunt dorite de nimeni în 14 zile, atunci ele vor fi eutanasiate: „Evident, vom începe cu câinii care sunt în adăpostul de la Bucov", a subliniat primarul Ploieştiului pentru observatorulph.ro.

"După ce legea va fi promulgată de către preşedintele României, municipiul Ploieşti va fi obligat să aplice legea respectivă", a declarat primarul Bădescu pentru phon.ro.

Back To Top