Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

populatieO propunere legislativă aflată în dezbaterea Parlamentului României ar putea duce la încadrarea administrativă a 35 de municipii şi 215 oraşe din toată ţara ca „spaţiu rural". Localităţile care au sub 25.000 de locuitori şi nu sunt dezvoltate din punct de vedere urban, ar putea astfel primi fonduri de dezvoltare.

Proiectul de lege a fost iniţat de mai mulţi de putaţi PSD şi a plecat de la identificarea aşa-numitei „zone gri" în încadrarea administrativă a localităţilor din România. Din aceasta fac parte 463 de sate care intră, din punct de vedere administrativ, în componenţa spaţiului urban (adică în administrarea oraşelor) şi 250 de localităţi (35 municipii şi 215 oraşe) care au sub 25.000 de locuitori şi „nu au atins încă indicatorii cantitativi şi calitativi minimali de dezvoltare urbană", potrivit Expunerii de motive a proiectului, titrează ziarelive.com. Pentru că aceste locaităţi nu au fost încadrate în zona rurală, ele nu au putut beneficia de spirjin pentru investiţii privind îmbunătăţirea calităţii vieţii şi diversificarea economiei, spun deputaţii.

În cazul în care iniţiativa legislativă va fi aprobată, din puct de vedere demografic, PRAHOVA ar putea rămâne cu numai două din cele 14 oraşe, restul având o populaţie între 4.400 şi 17.500 de locuitori. Singurele zone urbane care ar „rezista" schimbării ar fi cele două municipii ale judeţului, Ploieşti, cu o populaţie de 197.600 de locuitori şi Câmpina, cu 31.800 de locuitori.

„Cum să transform eu Sinaia în comună? Cum să transform Azuga în spaţiu rural? În Prahova sunt 12 orase şi toate au sub 25.000 de locuitori. Pentru ca un oraş să fie transformat în spaţiu rural trebuie să îndeplinească toate condiţiile cumulate, nu doar criteriul numărului de locuitori. În cazul judeţului Prahova, toate oraşele sunt dezvoltate, au liceu, au spital, au infrastructură, au canalizare, au staţii de epurare. Vom avea săptămana viitoare BPN (Biroul Permanent Naţional) şi vom lua în discuţie acest proiect. Veţi vedea atunci ce va mai rămâne din el", a declarat pentru max-media.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Back To Top