Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

mascati 2UPDATE: Cei aproximativ 200 de polițiști au aplicat în numai două ore 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6 000 lei

Totodată, au legitimat 360 de persoane, au efectuat 253 de percheziţii corporale, au verificat 232 de autoturisme, au amprentat 53 de persoane, au efectuat 90 de testări alcool, 30 de controale ale bagajelor și au reținut 4 permise de conducere.
De asemenea, polițiștii au reținut un tânăr de 18 ani, cercetat pentru furt calificat, acesta urmând a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Aproximativ 200 de polițiști au descins joi dimineață 12 septembrie 2013, în Ploiești, Blejoi și Boldești Scăeni pentru asanarea unor zone care constituie focare de criminalitate

Joi dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Ploiești, Poliției Boldești Scăeni și Serviciului Criminalistic descind în Ploiești, Blejoi și Boldești Scăeni pentru asanarea unor zone care constituie focare de criminalitate.

 

Conform IJP Prahova, acțiunea vizează suspecți de furturi din locuințe, societăți comerciale și persoane urmărite în temeiul legii.

Activitățile polițiștilor vizează totodată și adăposturi improvizate ( corturi, case părăsite, canale ), unde sunt stabilite persoane care cerșesc, vagabondează, informează un comunicat al poliţiei prahovene.

La acțiune participă și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova și Grupării Mobile de Jandarmi, informează un comunicat al IJP Prahova.

{avsplayer videoid=25 width=690 height=400}

Back To Top