Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ISU ApostolacheJoi, 12 septembrie, în comuna prahoveană Apostolache, au fost recepţionate lucrările pentru noul punct de lucru al Inspectoratulului pentru Situaţii de Urgenţă.

Obiectivul va deservi comunităţile de pe Valea Cricovului Sărat: localităţile Apostolache, Lapoş, Salcia, Sîngeru, Chiojdeanca, Tătaru, Gornet-Cricov, Podenii Noi. Până la înfiinţarea noului centru, cea mai apropiată unitate de pompieri se afla în oraşul Urlaţi, la o distanţă de aproximativ 40 kilometri de localităţile învecinate, fiind departe pentru o intervenţie rapidă în aceste zone rurale.

Investiţia pentru ridicarea punctului de lucru ISU Apostolache are valoarea de 224.610,42 lei, din care contribuţia Consiliului Judeţean Prahova este de 150.000 lei.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, subprefectul judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, primarul localităţii Apostolache, Mihail Bratu, consilierul judeţean Rareş Enescu şi reprezentanţi din partea ISU Prahova.

Back To Top