Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ajutoare fermieriFermierii care nu respectă regulile sanitar-veterinare ar putea pierde subvenţiile de la APIA. Începând cu 16 septembrie, inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare Prahova vor verifica, în gospodăriile populaţiei, dacă toate condiţiile au fost îndeplinite pentru obţinerea ajutoarelor.

Controlul se va derula până la data de 7 octombrie şi va avea loc în mai multe localităţi prahovene. Inspectorii vor urmări dacă:

- fermierii au respectat normele sanitar- veterinare cu privire la identificarea prin crotaliere şi înregistrarea animalelor (bovine, ovine, caprine, suine) în Baza Naţională de
Date (BND);
- efectivele de animale declarate pe propria răspundere la A.P.I.A. de către fermier, pentru a beneficia de subvenţia pe suprafata de teren, corespund cu cele existente fizic în exploataţie în ziua controlului;
- toate animalele (bovine, ovine, caprine, suine) existente în gospodării sunt identificate prin crotaliere, au fost înregistrate in B.N.D. iar mişcările de animale (vânzări, sacrificări în gospodărie pentru consum propriu) au fost notificate medicului veterinar de liberă practică din localitate pentru eliberarea documentelor sanitar-veterinare obligatorii (formulare de mişcare sau evenimente);
- proprietarii deţin, pentru toate bovinele, identificate şi înregistrate, paşapoarte eliberate de către D.S.V.S.A. Judeţeană.

În situaţia în care, în urma acestor inspecţii, sunt constatate neconformităţi privind condiţiile menţionate, acestea vor fi înscrise în fişele de inspecţie, care vor fi transmise, sub formă scanată, către A.P.I.A. Prahova şi vor atrage măsuri de respingere/diminuare a sumelor alocate ca ajutor de stat (subvenţie) precum şi aplicarea de sancţiuni în funcţie de gravitatea acestora, se arată într-un comunicat transmis de către DSV Prahova.

Localităţile în care vor fi inspectaţi fermieri sunt: Albeşti, Baba Ana, Drăgăneşti, Gura Vadului, Boldeşti Grădiştea, Adunaţi, Apostolache, Bucov, Ciorani, Colceag, Drajna, Dumbrava, Fântânele, Călugăreni, Vadu Săpat, Fulga, Gherghiţa, Gornet Cricov, Măneciu, Măneşti, Podenii Noi, Râfov, Sălciile, Teişani, Urlaţi, Valea Călugărească, Valea Doftanei, Vălenii de Munte.

Fermierii vor fi notificaţi asupra rezultatelor controlului dee către APIA Prahova.

Sursa foto: realitatea.net

Back To Top