Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

adolescenti rebeliPentru marea majoritate reînceperea şcolii este un prilej de bucurie şi emoţii. Pentru unii este un adevărat coşmar. Părinţii de copii greu de stăpânit, în special adolescenţi, se gândesc cu teamă la noul an şcolar: reîncep problemele de genul trezitului greu dimineaţa, crizelor şi mofturilor, sau a discuţiilor cu profesorii având ca tema încăpăţânarea exagerată a copilului. Iată câteva sfaturi utile pentru părinţii cu copii rebeli, oferite de specialişti.

Sunt părinţi, să le spunem prăpăstioşi, care prevăd un viitor sumbru şi se gândesc că dacă copilul lor are probleme cu şcoala din clasele a VI-a, a VII-a, a VIII-a, ce se va întâmpla mai târziu? Probabil nici nu vor intra la liceu, ce să mai sperăm la BAC? Viitorul e sumbru. Nu uitaţi că sunt oameni care au devenit celebri fără să aibă o educaţie şcolară aleasă. În plus sunt meserii care nu necesită pregătire academică. Iar părinţii care au o atitudine negativistă nu fac altceva decât să-şi împingă şi mai mult copiii să se împotrivească şcolii.

Comunicarea, cu copilul dar mai ales cu profesorii, este foarte importantă. Uneori cadrele didactice, atunci când se confruntă cu un astfel de copil, tind să-l marginalizeze. Rolul lor este să educe, iar împreună cu părinţii trebuie găsite cele mai bune căi de a transforma un copil greu de stăpânit într-un adult responsabil.

Părinţii fac tot ce le stă în putinţă pentru a le oferi copiilor lor toate mijloacele de care au nevoie pentru a reuşi. Îi duc la şcoală, le cumpără rechizite, haine, le oferă sprijinul în înţelegerea lecţiilor şi în rezolvarea temelor. Alegerile le aparţin copiilor. Dacă ei încalcă regulile, responsabilitatea este a lor şi nu a părinţilor lor. Responsabilitatea părinţilor este să stabilească clar care sunt consecinţele şi recompensele pentru acţiunile copiilor.

Nu încerca să pui în responsabilitatea copilului tău, fapte pe care tu n-ai reuşit să le duci la bun sfârşit. Nevoile tale nu sunt şi nevoile copilului tău. Fii partenerul copilului tău, urmăreşte-i înclinaţiile şi ajută-l să-şi descopere vocaţia. Tu ai fost la şcoală, ai avut rezultatele pe care le-ai avut, ai trăit experienţele pe care le-ai trăit. Acum este rândul altora!

Back To Top