Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

patrula de reciclareAsociaţia Română pentru Reciclare RoRec dă startul înscrierilor în noua ediţie a programului naţional de educaţie de mediu „Patrula de Reciclare". Programul se desfăşoară prin implicarea elevilor în acţiuni de colectare a deşeurilor electrice şi electronice.

Este al treilea an de când Patrula de Reciclare continuă în judeţul Prahova, participant la program încă de la prima ediţie.
Până pe 11 octombrie, dascăli din grădiniţe, şcoli şi licee sunt invitaţi să îşi înscrie unităţile de învăţământ în program şi să se alăture uneia dintre cele mai active mişcări ecologiste de tineret din România.
Patrula de Reciclare reuneşte, anual, sute de profesori şi mii de elevi pentru care responsabilitatea faţă de mediu reprezintă un element important de conduită. Ei explică membrilor comunităţilor în care trăiesc de ce este importantă colectarea selectivă a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).
Programul educativ al Asociaţiei Române pentru Reciclare RoRec este avizat de Ministerul Educaţiei şi se desfăşoară cu sprijinul inspectoratelor şcolare locale, iar Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului este partener începând cu acest an şcolar.
În județul Prahova, partenerul programului este Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP) Ploieşti.

Asociaţia RoRec susţine echipele participante prin materiale educative care îi ajută pe copii şi tineri să înţeleagă cât de importantă este colectarea şi reciclarea deşeurilor electrice în scopul protejării mediului.

În cele două ediţii desfăşurate până în prezent, au participat peste 30.000 de elevi şi peste 900 de cadre didactice reprezentând tot atâtea unităţi de învăţământ. Ei au contribuit la colectarea a peste 300.000 kg de DEEE în România.

„Cu o medie de 10 kg DEEE colectate per agent înscris, Patrula de reciclare se ridică la nivelul ţărilor europene fruntaşe în domeniul colectării acestor deşeuri.Ce exemplu demn de urmat, dacă ne gândim că, la nivelul întregii populaţii, rata de colectare medie în România este de sub 1 kg DEEE pe locuitor, anual! Aceşti copii şi tineri au arătat că putem realiza mai mult. Pentru profesorii coordonatori şi pentru elevi, Patrula de Reciclare este o experienţă formatoare plină de momente memorabile, ateliere creative, lucru în echipă, provocări şi descoperiri. Specificul programului le oferă posibilitatea să vadă concret schimbarea pozitivă pe care o produc în jurul lor, contribuţia pe care o au la educarea şi binele comunităților lor. Este o satisfacţie mai mare decât premiile care recompensează performanţele de top la finalul ediţiei", a declarat Alexandra Arnăutu, managerul proiectului.

Educatorii, învăţătorii şi profesorii sunt invitaţi să afle mai multe despre program şi să se înscrie pe site-ul www.patruladereciclare.ro până pe 11 octombrie.

Back To Top