Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

crucea rosie sinistratiFilialele de Cruce Roşie din toată ţara s-au mobilizat şi, în perioada următoare, vor continua sprijinul de urgenţă pentru persoanele din zonele afectate de inundaţii din judeţul Galaţi. Vor fi transportate către localităţile distruse materiale de primă necesitate, atât din depozitele proprii de intervenţie la dezastre, cât şi din donaţiile provenite de la cetăţeni. Toate alimentele existente în depozitele Băncii de Alimente ale Crucii Roşii Române vor fi direcţionate către zonele afectate de inundaţii.

Pentru a susţine în continuare, pe termen scurt, mediu şi lung, persoanele rămase fără locuinţă şi cele cu locuinţele inundate, Crucea Roşie Română lansează un APEL UMANITAR DE URGENŢĂ.

Începând de astăzi, persoanele fizice şi juridice care vor să contribuie cu alimente greu perisabile, pot face donaţii prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinele din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă.

ÎN PLOIEŞTI, Filiala Prahova a societăţii umanitare colectează alimente donate în magazinele Carrefour, Metro, Real şi Mega Image.

De asemenea, pot fi realizate DONAŢII ONLINE pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române: www.crucearosie.ro sau în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD, Agenţia Piaţa Romană: LEI: RO36BRDE410SV51618614100 / EUR: RO71BRDE410SV51618884100 / USD: RO29BRDE410SV18793954100.

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de produse destinate sinistraţilor, inclusiv bunuri de folosinţă îndelungată (sobe, aragazuri, frigidere, calorifere, etc).

În urma inundaţiilor din judeţul Galaţi, Crucea Roşie Română a intervenit de urgenţă cu ajutoare umanitare de primă necesitate. În comunele Pechea, Cuca şi Cuza Vodă, au fost distribuite, din depozitele proprii ale filialei de Cruce Roşie Galaţi, 1368 litri de apă îmbuteliată, 148 de lenjerii de pat, pături, saci de dormit, cizme de cauciuc, vase din plastic, 160 kg de detergent, alimente de bază în valoare de peste 7000 lei.

Miercuri, 18 septembrie, un transport cu materiale de primă necesitate din depozitul central al Crucii Roşii va fi distribuit în comuna Cuca.

Pentru detalii privind donaţiile, persoana de contact este Nadia Lazăr, Coordonator Comunicare, tel: 0748 238 024.

Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top