Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosia montanaBirourile Permanente reunite ale Parlamentului au aprobat, marţi, constituirea Comisiei speciale privind proiectul de lege care reglementează inclusiv exploatarea de la Roşia Montană.

Decizia finală aparţine senatorilor şi deputaţilor care se reunesc acum pentru a da curs propunerii. Până acum, s-a stabilit că această comisie va avea 21 de mebri, aleşi după algoritmul politic parlamentar, titrează Mediafax. PDL s-a abţinut de la nominalizări, cerând retragerea proiectului.

Până la 1 octombrie, se vor depune amendamente la Comisia specială privind Roşia Montană din partea senatorilor şi deputaţilor, vor avea loc întâlniri cu miniştri şi cu reprezentanţi ai ONG-urilor. La 20 octombrie, urmează să fie elaborat un raport asupra proiectului de lege propus de Guvern.

Pe 21 octombrie, raportul Comisiei speciale urmează să intre în dezbaterea Senatului, iar până la 1 noiembrie să fie votat în plenul acestei Camere, mai relatează sursa citată.

În acest timp, presa a dezvăluit că o echipă de cercetători de la baia Mare a realizat, în premieră mondială, o metodă nouă, ieftină şi ecologică de extragere a aurului fără folosirea cianurilor. Deşi cercetătorii au anunţat Guvernul şi au prezentat descoperirea, reacţia oficialilor a fost dezinteresul total faţă de propunerea specialiştilor români, preferând soluţia canadiană cu cianuri, după cum informează realitatea.net.

Back To Top