Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

saptamana mobilitatii ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti organizează, şi în acest an, mai multe activităţi pentru a marca „Săptămâna Europeană a Mobilităţii", care va dura până duminică, 22 septembrie.

„Săptămâna Europeană a Mobilităţii" este o campanie a Uniunii Europene, de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la folosirea transportului în comun, a bicicletelor şi a mersului pe jos în detrimentul transportului cu maşina personală. Evenimentul are ca scop lupta împotriva poluării atmosferice, a celei fonice, dar şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în oraşe.

Anul acesta, campania se desfăşoară sub sloganul „Clean Air - It's your move!" („Aer curat - Este rândul tău!").

Prima dintre acţiunile „Săptămânii Mobilităţii" a avut loc marţi, 17 septembrie, la sala de 200 de locuri a Consiliului judeţean Prahova, acolo unde s-a desfăşurat o sesiune de comunicare/dezbatere cu tineri din şcolile municipiului Ploieşti şi voluntari „Let's do it, Romania!". Subiectul dezbaterilor a fost mobilitatea urbană.

Vineri, 20 septembrie, şi sâmbătă, 21 septembrie, reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului vor realiza măsurători pentru determinarea calităţii aerului pe Bulevardul Independenţei.

Sâmbătă, 21 septembrie, vor fi organizate, pe Bulevardul Independenţei, activităţi sportive care promovează mişcarea cu sprijinul Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. În aceeaşi zi, voluntarii „Let's do it, Romania!" vor realiza un pre-event al acţiunii de curăţenie naţională, din 28 septembrie, verificând situaţia punctelor cartate din jurul municipiului Ploieşti.

Sursa foto: adevarul.ro

Back To Top