Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Regina Ana a RomanieiMiercuri, 18 septembrie, Regina Ana a României împlineşte 90 de ani. Cu acest prilej, Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei organizează întâlniri culturale în mai multe oraşe din ţară.

Regina Ana a României împlineşte 90 de ani.

La 18 septembrie 1923, în al XVI-lea arondisment al Parisului, s-a născut prinţesa Anne de Bourbon-Parma, devenită, prin căsătoria în exil cu Regele Mihai, la 10 iunie 1948, Regina Ana a României.
Descendentă a două mari Case Regale europene, cea de Bourbon-Parma după tată şi cea d/Orleans după bunica maternă, prinţesa Anne de Bourbon-Parma a copilărit în Franţa. După izbucnirea războiului, în 1939, la şaisprezece ani, a plecat împreună cu familia în Spania şi în Statele Unite ale Americii. La New York a studiat pictura şi, pentru a-şi câştiga existenţa, a lucrat ca vânzătoare într-un magazin.
La nouăsprezece ani, s-a înrolat voluntar în armata franceză. A fost, împreună cu regimentul ei, în Algeria, Maroc, Italia, Luxemburg şi Germania până la sfârşitul războiului. A primit medalia Crucea de război a Franţei.

«Câţiva ani mai târziu, povesteşte Regina Ana, viaţa m-a tras de mânecă şi mi-a spus că ţara mea nu este cea pentru care m-am dus la război, ci alta, mai la est, în aceeaşi Europă, tot o ţară latină, tot o civilizaţie străveche, tot un popor glorios, dar care se numea România. Nu am putut să mă bucur prea mult de această nouă identitate care mi se oferea, pentru că România anului 1948 a fost foarte fermă cu mine, închizându-mi uşa cu brutalitate. Am purtat însă toată viaţa cu mândrie numele acestei ţări închise şi am aşteptat ca porţile ei mari şi frumoase să se deschidă. Ştiam că nu numai noi aşteptam deschiderea acestor porţi, ci 23 de milioane de oameni...».
Regina-Ana-a-Romaniei-si-Regele-Mihai-IÎmpreună cu Regele Mihai, Regina Ana a clădit, în exilul de 50 de ani, Familia Regală a României. A apărat cu devotament de oştean călit în bătălii, străvechile temelii şi noile vlăstare ale Casei Regale Române, sădind continuu iubire, credinţă, frumuseţe... «Sper ca generaţiile pe care noi le-am crescut să continue opera începută de Rege şi de înaintaşii lui. Toţi copiii noştri aparţin acestei ţări. Sper ca urmaşii să aibă forţa si inspiraţia să se identifice cu sufletul Ţării. Înţelegeţi de ce îmi place să merg în satele noastre? Fiindcă acolo găseşte sufletul ţării. Eu una l-am găsit».
Regina Ana împlineşte 90 de ani. Nici o soţie de rege, de domnitor sau de împărat nu a mai atins o asemenea longevitate. Frumuseţea este atât a numărului, cât şi a faptului că Regina Ana nu a adăugat ani vieţii, ci a dat viaţă anilor. Alături de Regele Mihai, Regina Ana este purtătoarea Coroanei Române, care a dat identitatea şi prosperitatea Regatului Român.
La mulţi ani, Majestatea Voastră!"

Acesta este mesajul ANRM pentru Majestatea Sa Regina Ana a României care, astăzi, împlineşte 90 de ani.

Pentru a cunoaşte mai multe despre Regina Ana a României şi pentru a aduce un gând bun Majestăţii Sale, membrii Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei (A.N.R.M.) vor organiza întâlniri concomitente, în mai multe oraşe din ţară, în cadrul cărora vor împlărţi pliante. Simpatizanţii ANRM se vor reuni în Bucureşti, Bacău, Galaţi, Constanţa, Braşov, Ploieşti, Câmpina, Drobeta-Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Timişoara, pentru a marca evenimentul.

Manifestările din PRAHOVA

La ora 18.00, Membrii ANRM Ploieşti se vor întâlni în centrul municipiului, în parcul din faţa Palatului Administrativ, iar la aceeaşi oră, în Câmpina, membrii ANRM filiala locală şi simpatizantiii monarhiei se vor întâlni în centrul oraşului pentru a marca această zi şi a oferi trecătorilor pliante cu informaţii culturale despre eveniment.
Miercuri seara, la ora 21.55, Televiziunea Naţională va transmite, pe canalul TVR1, filmul documentar „Ana a României. Portretul Reginei, la 90 de ani", de Marilena Rotaru.
„Nu este un marş, ci un eveniment cultural şi de cunoaştere a trecutului şi a prezentului României", au subliniat organizatorii într-un comunicat public.

Îi puteţi contacta pe reprezentanţii ANMR pe pagina de Facebook a Alianţei.

Back To Top