Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

burse jurnalistiBursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să obţină experienţă profesională în problematica europeană.

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, cu sprijinul Agenţiei Ad Media Consult, anunţă continuarea programului Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti, prin lansarea ediţiei 2013-2014.
Acest program îi ajută pe participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între statele membre, precum şi maniera în care este abordata problematica europeană de către media occidentală.

Programul „Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti" cuprinde trei etape de pregătire profesională:

- un training specializat, susţinut în România de către specialişti în relaţii europene;

- o călătorie de studii de o săptămână, la Bruxelles, pe durata căreia jurnaliştii vor avea ocazia să se întâlnească şi să discute cu oficiali ai Uniunii Europene;

- stagii de pregătire profesională, timp de trei săptămâni, în cadrul unor prestigioase organizaţii de presă europene.

La încheierea fiecărei faze, sunt selectaţi jurnaliştii care vor participa la faza următoare.

Şi la ediţia 2013-2014, sunt aşteptaţi să aplice la programul de Burse Europene JTI atât jurnalişti din România, cât şi din Republica Moldova, din presa scrisa, radio, TV si on-line, specializati în domeniile social, politic şi economic. Candidaţii trebuie să îndeplinească, în mod cumulativ, mai multe condiţii şi să depună un dosar cu anumite documente, data limită de înscriere fiind 10 OCTOMBRIE 2013 (inclusiv).

Preselecţia candidaţilor se va face pe baza dosarului de înscriere, iar selecţia, pe baza unui interviu.

Programul Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti a fost lansat în 2007, anul aderării României la Uniunea Europeană, ca o continuare a programului de stagii iniţiat de Naţional Forum Foundation/Freedom House în anii '90, cu sprijinul Guvernului SUA, iar ulterior, începând cu anul 2000, cu finanţarea JTI.

Încă de la început, obiectivul programului a fost dezvoltarea cunoştintelor şi abilităţilor tinerilor jurnalişti, prin expunere la realităţile democraţiilor dezvoltate, imersiune în medii culturale diverse şi practică profesională specializată, mai întâi în Statele Unite, iar ulterior la Bruxelles.

Detalii despre Bursele Europene pentru Jurnalişti AICI.

Back To Top