Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

table nevazatori phÎnceputul săptămânii a stat sub semnul concursului pentru persoanele cu deficienţe de vedere din Ploieşti. La sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din România Filiala Prahova, a avut loc concursul judeţean de table.

Luni şi marţi, membrii Filialei Prahova a Asociaţiei Nevăzătorilor şi-au pus la bătaie norocul, dar şi strategia, cu ocazia campionatului de table desfăşurat la sediul organizaţiei. Competiţia este una de tradiţie pentru persoanele cu deficienţe de vedere din Prahova.

„La concurs au participat 12 jucători care şi-au dat toată silinţa să arate cât de pricepuţi sunt în strategiile jocului. După cele două zile de competiţie, câştigătorul a fost desemnat Gheorghe Soare, care ne va reprezenta la Finala pe ţară a concursului, care va avea loc la Bistriţa-Năsăud, în perioada 24-27 octombrie 2013. Din păcate, în acest an, am redus competiţia la plăcerea participării, din lipsă de fonduri, Asociaţia neavând posibilitatea să acorde premii celor mai buni jucători", ne-a declarat Cristina Gabriela Neagu, reprezentantul Asociaţiei Prahovene a Nevăzătorilor.

La competiţie au participat atât membri cu vederea total pierdută, cât şi jucători cu resturi de vedere.

FOTO de la Concursul Judeţean de Table al Asociaţiei Nevăzătorilor Filiala Prahova

competitie judeteana table ph
concurs table nevzatori prahova
gheorghe soare castigator table
jucatori asociatia nevazatorilor

 

 

Back To Top