Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

parinti prima zi de scoalaUn parlamentar vrea ca ziua de 15 septembrie sau cea în care este stabilită prima zi de şcoală, să fie zi liberă pentru toţi românii care sunt părinţi, pentru a-şi putea însoţi copiii la festivităţile organizate cu ocazia primei zile de a anului şcolar.

Potrivit unei iniţiative legislative PPDD, părinţii români bugetari ar putea avea încă o zi liberă de la stat. La începutul fiecărui an şcolar, ei ar putea să nu lucreze în prima zi de şcoală, tocmai pentru a-şi putea însoţi copiii la festivităţi, titrează realitatea.net.

„Există foarte multe cazuri, în care, unii părinţi sunt nevoiţi să se învoiască sau să îşi ia concediu fără plată, sau mai rău, alţii sunt sancţionaţi de angajatori că întârzie la muncă. Cred că, toţi părinţii ar trebui să fie liberi în această zi, pentru ca să fie lângă copii lor. Dacă guvernanţii nu au dorit să dea nici măcar un leu la alocaţia copiilor, atunci, ca o mică recompensă, să dea liber părinţilor în această zi", a declarat senatorul Constantin Popa, iniţiatorul proiectului, inspirat din practica parlamentarilor care, până acum, şi-au luat singuri această zi liberă pentru a-şi putea însoţi copiii în prima zi de şcoală.

Propunerea ar putea avea şanse să treacă în Parlament, întrucât şi anul trecut s-a mai votat o zi liberă, 30 noiembrie, ziua Sf. Andrei.

IATĂ CE ZILE LIBERE AU MAI RĂMAS ÎN ANUL 2013:

- Sâmbătă, 30 noiembrie - Sfântul Andrei
- Duminică, 1 decembrie - Ziua Naţională a României
- Miercuri, 25 decembrie şi joi, 26 decembrie - Crăciunul

Back To Top