Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

locuri-muncaBURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI va avea loc pe 27 septembrie, la nivelul întregii ţări. Şi în PRAHOVA, peste 2.000 de tineri îşi caută un job.

Tinerii absolvenţi de liceu dar şi de facultate au ocazia să-şi găsească un JOB la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ organizată special pentru ei. Cei care au terminat studiile medii şi superioare pot afla, cu această ocazie, ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, ce meserii se caută, cum se completeaza un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă ori să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare a forţei de muncă.

VEZI AICI DATELE DE CONTACT ALE AGENŢIILOR PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ DIN PRAHOVA

Potrivit datelor din partea Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Prahova, aproximativ 85% din totalul de 2.280 al absolvenţilor înregistraţi în judeţ ca aflându-se în căutarea unui loc de muncă, în perioada 1 iunie - 31 august 2013, sunt absolvenţi de studii medii şi profesionale.

În luna iunie 2013, şi-au depus actele pentru un job 55 de tineri, dintre care 44 absolvenţi de liceu, în luna iulie 2013 - 1.435, din care 1.276 absolvenţi liceu, iar în luna august 2013, 790 de tineri dintre care 527 absolvenţi de liceu s-au înscris la AJOFM Prahova pentru a-şi găsi un serviciu. La sfârşitul lunii august, au intrat în plata indemnizaţiei de şomaj 790 de proaspăt absolvenţi.

Ca urmare a înregistrării în baza de date ca absolvent, persoana respectivă poate beneficia gratuit de serviciile oferite de agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă.

VEZI AICI CUM

În perioada iunie-august 2013, s-au înscris la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Prahova, 50 de absolvenţi. Cele mai solicitate cursuri sunt cele pentru meseriile de: ospătar, operator introducere validare şi prelucrare date, comunicare în limba engleză, confecţioner textile, bucătar şi sudor.
În aceeaşi perioadă, au ieşit din evidenţele AJOFM Prahova, 64 absolvenţi care s-au încadrat în profesii precum: ingineri, ospătar, programatori, tehnicieni, vânzători, operator calculator electronic şi reţele, lucrători comerciali, confecţioneri asamblori articole din textile, dar şi muncitori necalificaţi.

Back To Top