Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ziua mondiala inimaPentru prima dată, pe 25 septembrie 2013, Fundaţia Română a Inimii organizează, în parteneriat cu Clubul Rotary din România, „Ziua Mondială a Inimii" în 25 de oraşe din ţară şi Republica Moldova. În Ploieşti, va fi lansat programul „PROMENADA INIMILOR".

În contextul Zilei Mondiale a Inimii, duminică, 29 septembrie, în Ploieşti, va fi lansat programul „PROMENADA INIMILOR", pentru încurajarea persoanelor de toate vârstele să facă mişcare, ca parte importantă a prevenţiei afecţiunilor cardiovasculare.

„PROMENADA INIMILOR" reprezintă un proiect de amenajare a unui traseu accesibil cu lungimea de 20 de km, în oraşul Ploieşti. Organizatorii vor realiza, de asemenea, mai multe evenimente menite să aducă informaţii despre prevenirea afecţiunilor cardiovasculare, încurajarea mişcării şi adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Programul este lansat de către Cluburile Rotary din municipiu, susţinute de către Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie.

„La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare. Toate aceste boli pot fi prevenite, iar mişcarea zilnică este elementul central al optimizării modului nostru de viaţă. Noi ne-am pus inima la treabă. Tu ce faci?", este mesajul din partea Fundaţiei Române a Inimii, transmis de către prof. dr. Dan Gaiţă, preşedintele organizaţiei.

Mişcarea rotariană din Ploieşti se implică constant în schimbarea în bine a comunităţii locale, polarizând personalităţi remarcabile şi liderii societăţii în jurul ideilor de promovare a valorilor, de rezolvare a problemelor sociale cu responsabilitate, prin implicarea societăţii civile alături de autorităţi.

Back To Top