Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

spitale publiceRecent, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de către Ziarul Financiar, ministrul Sănătăţii Eugen Nicolăescu a declarat că se lucrează, în prezent, la proiectele de lege privind statutul spitalelor.

„Dacă schimbăm statutul spitalului, şi devine o entitate responsabilă, spitalul poate fi regie autonomă, societate comercială sau ONG. Spitalul, sub oricare dintre cele trei forme, rămâne proprietate publică a statului sau a consiliului local, în funcţie de locul unde se află. Numai că el are anumite avantaje. Spitalele nu sunt plătitoare de TVA în prezent, taxa se găseşte în costuri, ea nu se deduce", a precizat ministrul citat de mediafax.ro.

Eugen Nicolăescu a adăugat că, dacă spitalele publice s-ar transforma în entităţi plătitoare de TVA, valoarea taxei s-ar scoate din costuri şi din când în când s-ar putea rambursa de la bugetul de stat.

Schimbarea statutului spitalelor publice nu va implica modificări în relaţia acestor instituţii cu pacienţii.

Back To Top