Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

profesori meditatiiMinistrul Educaţiei, Remus Pricopie, a făcut, recent, o serie de declaraţii asupra corupţiei din sistemul de Învăţământ. Una dintre formele corupţiei constă în meditaţiile nedeclarate.

Remus Pricopie, Ministrul Educaţiei, a vorbit la Realitatea TV despre fenomenul corupţiei din sistemul românesc de învăţământ.

„Acolo unde meditaţiile nu sunt fiscalizate, atunci este evident vorba de corupţie. Mi se pare un conflict de interese să faci meditaţii cu elevii tăi. Profesorii ar putea să condiţioneze nota de participarea elevilor la orele în particular", a spus Remus Pricopie în cadrul emisiunii Ediţie Specială.

„Problema nu este cea a notelor mici, ci cea a notelor mari. În multe şcoli din România, notele la clasă sunt mult mai mari decât notele de la evaluările naționale. În urmă cu 10 ani, am modificat modul de admitere la liceu. Automat, orice notă pusă în catalog atârna în catalog mai greu la admiterea la liceu. Am ajuns să avem o diferenţă de 3, 4, 5, 6 puncte între notele de la şcoală şi cele de la admitere. Măsura de anul ăsta, ponderea de 25% notele de la şcoală şi 75% notele de la admitere, este o măsură absolut firească şi absolut documentată. Am adoptat măsura pe baza unor date clare", a explicat ministrul Educaţiei.

Back To Top