Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

donare sangeMiercuri, 25 septembrie, medicii Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti se vor deplasa la sediul unei companii de comunicaţii din municipiu pentru a recruta donatori. Cererea mare de sânge din partea spitalelor i-a determinat pe reprezentanţii centrului medical să iasă „pe teren" în speranţa că vor convinge ploieştenii să-şi ajute semenii bolnavi.

Numărul mic al donatorilor a dus la o criză de sânge destul de accentuată în Ploieşti, motiv suficient pentru specialiştii Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiu să reînceapă campania de recrutare a donatorilor.

„Ne vom deplasa, miercuri, la sediul Vodafone, pentru recoltare de sânge şi de celule stem din partea angajaţilor care vor răspunde la acest apel de donare. Avem nevoie de sânge pentru pacienţii aflaţi în spitale, mai ales de grupele sanguine 0 şi A, indiferent de Rh şi ne aşteptăm ca cel puţin 60 de persoane să răspundă apelului nostru", ne-a declarat dr. Georgeta Hanganu, director al Centrului de Transfuzie Sanguină Ploieşti.

La întâlnirea cu angajaţii acestei firme, doctorii vor prezenta şi Registrul Naţional al Donatorilor de Celule Stem din România. „Acesta este o bază de date nou înfiinţată, cu scopul de a ţine permanent legătura cu persoanele care au fost de acord să doneze celule stem, absolut necesare în transplanturile realizate paacienţilor cu leucemie din România şi pentru care, până acum, aceşti pacienţi erau nevoiţi să se deplaseze în străinătate. Din acest an, Registrul român va rezolva problema deplasărilor costisitoare şi le va da posibilitatea acestor bolnavi să aibă acces mult mai rapid la transplantul care au nevoie", a mai adăugat dr. Georgeta Hanganu.

Back To Top