Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

caine agresivAstăzi, un tânăr din Ploieşti a fost muşcat de un câine maidanez adoptat de către o „iubitoare de animale".

Deşi femeia semnase un agajament de adopţie la adăpostul de la Bucov, de unde luase animalul, prin care se angaja să aibă grijă de patruped, să îl ţină în casă şi să îl plimbe numai sub strictă supraveghere, se pare că lucrurile nu au stat întocmai. Ploieşteanca a lăsat câinele liber prin faţa blocului din cartierul Cina, iar un trecător a fost atacat şi muşcat de animal.

Tânărul de 28 de ani a sunat imediat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului, unde a constatat că animalul agresiv fusese adoptat.

Femeia s-a ales cu dosar penal şi riscă închisoarea pentru că nu a luat măsurile pentru prevenirea atacului canin. Câinele a fost preluat de angajaţii Parcului Constantin Stere din Ploieşti şi va rămâne aici sub supravegher, titrează max-media.ro.

Bărbatul a primit îngrijirile medicale de specialitate, dar a refuzat internarea.
Potrivit martorilor din bloc pentru realitatea.net, se pare că patrupedul era de mai multă vreme coşmarul blocului, mai mulţi vecini recunoscând că au fost atacaţi de patrupedul agresiv.

Back To Top