Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

halley cometaCercetătorii au identificat, pentru prima dată, resturile unei comete care a explodat la intrarea în atmosfera Pămânutului, acum 28 de milioane de ani.
Descoperirea a fost realizată de cercetători de la Universitatea Witwatersrand, din Johannesburg, Africa de Sud.

Explozia a încălzit nisipul până la temperatura de 2.000 de grade Celsius, determinând formarea unei cantităţi mari de sticlă de siliciu galbenă.
O broşă a faraonului Tutankhamon a fost fasonată dintr-un astfel de material.
Cercetătorii au analizat o piatră neagră descoperită în anul 1996 de către un geolog egiptean într-o bucată de sticlă şi sunt convinşi că au descoperit "primul exemplar cunoscut dintr-un nucleu de cometă, nu doar un tip neobişnuit de meteorit".
Piatra de 30 de grame are "o compoziţie extraterestră". "Dacă o comparăm cu meteoriţii, care conţin doar 3% carbon, aceasta conţine 65% carbon", a explicat profesorul Jan Krammers de la departamentul de Geologie de la Universitatea din Johannesburg (UJ).
"Cometele ne vizitează în continuare cerul, ele sunt bulgări de zăpadă murdară, de gheaţă amestecată cu praf, dar niciodată până acum în istorie materialul provenind de la o cometă nu a fost găsit pe Terra", a spus profesorul David Block, coordonatorul Laboratorului de analiză a prafului cosmic de la Universitatea Wits.
Până la această descoperire, oamenii de ştiinţă au identificat doar praful bogat în carbon în gheaţa din Antarctica şi particule de praf microscopice în atmosfera terestră înaltă.
"NASA şi ESA au cheltuit miliarde de dolari pentru a recolta câteva miligrame de material dintr-o cometă şi să le aducă pe Terra, iar, acum, avem o abordare nouă (...) pentru a studia acest material fără a cheltui miliarde de dolari pentru a merge în spaţiu să le căutăm", a spus profesorul Kramers.

 

Back To Top