Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

marine le penFormaţiunea naţionalistă şi xenofobă franceză Frontul Naţional se clasează pe primul loc în intenţiile de vot înaintea scrutinului europarlamentar din 2014. Pentru prima dată în istorie, formaţiunea devansează mişcarea de centru-dreapta UMP şi Partidul Socialist, aflat la guvernare.

Potrivit unui sondaj efectuat de Institutul Ifop la comanda publicaţiei Nouvel Observateur, 24% dintre francezi intenţionează să voteze cu formaţiunea naţionalistă şi xenofobă Frontul Naţional în scrutinul europarlamentar din mai 2014.
Pe locul al doilea în preferinţele electorale se clasează Uniunea pentru o Mişcare Populară (UMP, centru-dreapta), cu 22%, în timp ce socialiştii (PS), aflaţi la guvernare, sunt creditaţi doar cu 19%, relatează realitatea.net.

„Pentru prima dată într-un sondaj de opinie realizat înaintea unui scrutin cu caracter naţional, Frontul Naţional devansează clar atât Partidul Socialist, cât şi Uniunea pentru o Mişcare Populară", explică institutul de sondaje.

Frontul Naţional a obţinut doar 6,34% din voturi în scrutinul europarlamentar din 2009.

În acest context, liderul formaţiunii naţionaliste şi xenofobe, Marine Le Pen, a declarat că este pregătită să candideze pentru funcţia de preşedinte al Franţei.

Back To Top