Categorie: Știri internaționale

 


De curând s-a deschis în Chicago HBL Nutrition Center, cu sediul la adresa 3601 W Devon Ave., Suite 7. Acesta este primul centru de nutriţie care îi are ca sponsori direcţi pe cei care au început în România - cu mai bine de 10 ani în urmă - activitatea de consultanţă wellness, alimentaţie şi stil de viaţă sănătos.

 

Un nobelizat printre somităţi


Echipa din Chicago este alcătuită dintr-un grup de persoane specializate în nutriţie care s-au hotărât să-i ajute şi pe românii din zona Chicago şi de oriunde să ia decizii corecte în ceea ce priveşte alimentaţia şi sănătatea personală. Aceştia sunt în colaborare cu oameni de ştiinţă şi doctori renumiţi precum dr. David Heber, Luigi Gratton, Steve Henig, Lou Ignaro (ultimul fiind laureat al premiului Nobel pentru Medicină) şi mulţi alţii care şi-au dedicat viaţa cercetărilor în domeniu.
HBL Nutrition Center oferă consultaţii gratuite tuturor celor care sunt preocupaţi de sănătatea şi frumuseţea lor. Ei au soluţii nutritive concrete pentru controlul greutăţii - slăbire, îngrăşare, menţinere -, dar şi pentru reglarea funcţiilor organismului, pentru sănătatea inimii şi a aparatului digestiv, detoxifiere, anticelulită, imunitate, stres, energie şi fitness.

 

Pentru un nivel de sănătate optim


În luna septembrie vor avea loc o serie de evenimente şi concursuri cu premii pentru scăderea în greutate. Aveţi astfel şansa să intraţi în contact direct cu un nutriţionist personal care să vă îndrume, motiveze şi sprijine permanent. Acesta vă va putea ajuta să atingeţi un nivel de sănătate optim. De asemenea vor organiza şedinţe gratuite de cosmetică cu produse revoluţionare de nutriţie externă, pentru întreţinerea şi revigorarea pielii.

Back To Top