Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Revista "Interviu "din Spania, publicaţie cu un milion de cititori pe saptămână, a acordat spaţii generoase, într-un pictorial, unei românce, Adela Deda. Ea a rupt inimile şi ochii spaniolilor ridicând subit vânzarea ultimului număr al revistei.

Pozele ei pot fi întâlnite în camerele studenţilor sau în cabinele şoferilor de camioane. Chiar şi doamnele din înalta societate vorbesc în şoaptă despre ea în saloanele de coafor.
Sosită ca turistă în urmă cu zece ani în Peninsula Iberică, Adela a fost sedusă de climă şi de caracterul deschis al spaniolilor. A decis să rămână în ceea ce va numi mai târziu „Regatul viselor mele”. "Am pornit de jos, culegând portocale. Deşi munca era grea, eram totuşi fericită când livada mă ameţea cu mirosul poetic al florilor albe". După un an în care ă deprins tainele limbii spaniole, a reuşit să lucreze ca ospătar într-un bar de modă din sudul provinciei Valencia.


Într-o seară, un manager artistic a intrat să ia masa acolo. A remarcat-o imediat pe Adela şi i-a făcut pe loc un contract ca "go-go", dansatoare într-o faimoasă discotecă din capitala provinciei râului Turia. În scurt timp, Adela a devenit coregrafa grupului de dansatoare. "Mă gândeam la figurile de la sol ale gimnastei Nadia. Spaniolii cădeau pe spate ca muştele, aplaudând, fluerând admirativ”.
Dar Adela ţintea mai sus. A intrat în proiecte finanţate de statul spaniol pentru pregătirea persoanelor aflate în şomaj tehnic. A urmat cursuri de asistent farmaceutic, stewardese, promotor manager.

"Acum nu duc lipsă de nimic. Sunt căsătorită de cinci ani cu un celebru spaniol streeper, îmi doresc ca peste trei ani să am doi copii şi să fiu unul dintre cele mai bune fotomodele din Spania. Mi-am dorit să revin în România să lucrez în lumea modellling-ului, dar.toate încercările mele s-au lovit de condiţiile puse de către capii acelei industrii: toţi doreau să mă probeze în primul rând în pat!" A refuzat propunerile indecente, revenind scârbită în Spania, „unde nimeni, niciodată, nici măcar nu mi-a insinuat ceva”.
Se consideră o fată încapăţânata, orgolioasă, intrasingentă. Detestă minciuna şi linguşirea. Recent, s-a îndrăgostit de o nouă meserie căreia îi va acorda multe ore: fotografia.

 

 

Back To Top