Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

cersetori suediaStatele UE ai căror cetăţeni „săraci şi discriminaţi" vin în Suedia să cerşească trebuie să achite factura cu cheltuielile sociale şi a statului providenţa, scriu doi politicieni din cadrul Partidului Liberal (Folkpartiet), în ediţia de marţi a Dagens Nyheter.

„A venit vremea ca facturile să ajungă acolo unde le este locul", scriu Lotta Edholm, de la Primăria Stockholm, şi Erik Scheller, candidat în alegerile pentru Parlamentul European (PE) în acest articol. „Stockholmul nu mai este alcătuit din oraş şi suburbii, ci din oraş, suburbii şi tabere", subliniază cei doi influenţi politicieni liberali, titrează Mediafax.

„Frigul din spatele pereţilor făcuţi din pungi de plastic, zăpada topită în loc de apa curenta şi găleţile de plastic pentru gunoi ne par o viaţă de netolerat tuturor acelora dintre noi care avem un acoperiş deasupra capului şi apă caldă la robinet", continuă ei. Edholm şi Scheller subliniază că faptul că o asemenea viaţă, în tabere la marginea Stockholmului, este preferabilă vieţii în ţara de origine este cel mai şocant lucru.

Cei doi politicieni au mai afirmat că nouă din zece persoane care cer bani pe străzi, în Suedia, sunt romi români care au fugit în nordul Europei să scape de sărăcia şi discriminarea din ţara lor. Ei argumentează că România nu face suficient pentru a-i ajuta pe cei mai săraci dintre cetăţenii ei, potrivit Mediafax.

„Eu cred că pot să existe bani pentru acest lucru în bugetul general român", a declarat Scheller pentru agentia TT, subliniind că România foloseşte în prezent doar 20% din fondul social european alocat. Pe termen lung, este necesar ca Suedia să poată să trimita orice facturi cu servicii sociale cheltuite cu cetăţeni români la Bucureşti", afirmă cei doi politicieni, însă această masură este necesar să fie adoptată la nivelul Uniunii Europene (UE) ca directiva, sunt ei de părere.
„Este un proces lung, dar cel mai important lucru este ca romii din România să ajungă standarde de viaţă acceptabile, acesta este scopul pe termen lung", a declarat Scheller.

Back To Top