Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

ueRaportul experţilor europeni va critica dur modificările privind Codul Penal privind introducerea superimunităţii pentru parlamentari şi dezincriminarea conflictelor de interese.

În concluziile draftului de raport se menţionează că există îngrijorări referitoare la independenţa sistemului judiciar rămân constante şi că există o rezistenţă la nivel politic şi administrativ privind măsurile anticorupţie.Viteza excesivă şi modul netransparent în care au fost votate amendamentele la Codul Penal în decembrie 2013 au fost văzute drept provocări fundamentale la adresa legislaţiei anticorupţie şi privind promovarea măsurilor de integritate.

Potrivit draftului, raportul laudă activitatea DNA, ANI şi a Curţii Supreme. În draftul raportului se analizează şi modul în care au fost făcute numirile la Curtea Supremă, Parchetul General şi DNA.

Experţii CE notează că procedura de numire a preşedintelui Curţii Supreme şi a vicepreşedintelui instanţei a fost una clară şi fără influenţe politice.

În schimb în privinţa numirilor şefilor Parchetului General şi DNA experţii spun că mai potrivită ar fi fost o selecţie pe bază de concurs. Raportul notează totuşi că la DNA a fost numit un şef cu un track-record în lupta anticorupţie.

În raport este menţionat şi subliniat episodul eliminării de la conducerea secţiei I a DNA a procurorului Lucian Papici.
Integral, pe gandul.info

Back To Top