Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

În 1995, o defecţiune tehnică a aruncat în beznă satul Valoria la Buena (Valladolid), cu doar câteva minute înaintea celebrării zilei Anului Nou. Evenimentul n-a rămas fără urmări. Primăria satului a luat hotărârea să transforme pana de curent într-o tradiţie. Astfel, au amânat Revelionul în iulie al fiecărei veri. În Spania, la cumpăna dintre ani se înghite câte o boabă de strugure în ritmul clopotului ceasului Primăriei care marchează sonor secundele rămase. În acelaşi timp, îţi pui o dorinţă în gând.

În acest an, o firmă de îmbuteliere a boabelor a donat Primăriei din Valoria la Buena 10000 de cutii, fiecare conţinând câte 12 boabe de strugure (corespunzătoare celor 12 luni ale anului) care îndeplinesc dorinţele. Prea puţine, deoarece la fiesta improvizată au sosit 14587 persoane. Primarul don Francisco Javier Calvo Rueda a fost reales mereu de atunci (din 1995), pentru că, urmare a acestei iniţiative, satul, care numără 700 locuitori, a intrat in circuitul turismului internaţional, iar câştigul este substanţial.

În sat lucrează şi 29 români, majoritatea în domeniul agriculturii, parte la cârciumile din sat. Una dintre participantele la acest inedit Revelion, Florica Neacşu, ne-a declarat: „Eu sunt din Prahova şi stau aici de trei ani, cu acte. Sunt de-a dreptul uimită de ce frumos ştiu să se distreze oamenii aici. Suntem singurii care ne bucurăm de două ori de Anul Nou, pentru că avem două revelioane distincte. Anul acesta mi-am adus şi mama, dar şi copiii - care învaţă în România - să se distreze la fiesta de spumă a acestui deja tradiţional nou An Nou. Ne sunăm, în plin iulie, prietenii din ţară care înregistrează cu uimire urările noastre de Fericire, „La Mulţi Ani!” sau „An nou cu drag!”.

 

 

Back To Top