Categorie: Știri internaționale

O explozie a avut loc, luni seară, la Manchester Arena, aproape de finalul unui concert susținut de Ariana Grande, la care asistau mii de spectatori, majoritatea adolescenţi și copii.


Explozia s-ar fi produs în zona foaierului și, potrivit unui bilanț prezentat de Reuters marți dimineață, aceasta s-ar fi soldat cu cel puțin 19 morți și 59 de răniți.
Tot marți dimineață, ISIS a revendicat atentatul de la Manchester, confirmând temerile autorităților. Acestea suspectează că autorul ar fi fost un atacator sinucigaș.
Atentatul de luni seară este considerat cel mai grav petrecut în Marea Britanie, după cel din 2005, când o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra. Aproape 40 de persoane au fost ucise și alte 90 rănite.

UPDATE - Autoritățile citate de Reuters anunță un nou bilanț, în care numărul persoanelor care și-au pierdut viața ajunge la 22. Printre victime s-ar afla și copii, dar și persoana bănuită că ar fi atacatorul sinucigaș care a declanșat explozia.

UPDATE - Reuters anunță un nou bilanț, potrivit căruia 22 de persoane și-au pierdut viața și 119 au fost rănite, în urma atentatului terorist.
Foto: Reuters

 

Back To Top