Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri internaționale

Pep Guardiola a trecut prin mari emoţii aseară, imediat după atentatul de la Manchester Arena, soldat cu 22 de morţi şi 59 de răniţi (bilanţ provizoriu). Soţia şi cele două fiice ale antrenorului lui Manchester City au participat la concert, dar din fericire au scăpat fără vreo zgârietură.

Anglia este în stare de şoc după ce un atentat sinucigaş a avut loc în inima Mancesterului, la un concert Ariana Grande. Printre miile de oameni care au ţinut să participe la spectacol s-au numărat şi cele mai apropiate rude ale lui Guardiola, informează Digi Sport. Potrivit Marca, soţia sa - Cristina Serra - şi cele două fiice ale cuplului - Valeria şi Maria - au fost în tribune la show.

Potrivit Mundo Deportivo, tehnicianul „cetăţenilor” a trecut prin clipe de groază aflând de incident, însă a fost calmat imediat, soţia sa contactându-l pentru a-l anunţa că nici ea şi nici cele două tinere nu au păţit nimic.

City a fost printre primele cluburi care au luat o poziţie după atentat, „cetăţenii” exprimându-şi durerea şi suportul necondiţionat pentru familiile victimelor.

Back To Top