Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Cea mai la modă jucărie în rândul elevilor din întreaga lume a fost interzisă în mai multe şcoli din Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa. Este vorba despre spinner, un titirez modern, pe care mulţi copii îl învârt pe degete fie că sunt acasă, în parc sau la şcoală.

Profesorii spun că jucăria îi împiedică pe elevi să fie atenţi la ore, aşa că le-au interzis să mai intre cu ea în clase.

Vândute pentru câțiva dolari, aceste „hand spinners” sau „fidget spinners” sunt vedeta surpriză a acestei primăveri, a spus Frederique Tutt, expertă în piața de jucării la cabinetul internațional NPD Group, informează Digi 24. Această nouă modă ar putea să dispară în câteva luni, la fel de brusc cum a apărut. Dar ea a relansat dezbaterea privind problemele de concentrare ale copiilor.

„Spinner-ele au venit de nicăieri: dintr-o dată, toți copiii păreau să aibă unul, spunând «mă ajută să mă calmez»”, a povestit profesoara americană Meredith Daly.

Back To Top