Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat un dublu atentat sinucigaș soldat cu moartea a trei polițiști și cu rănirea altor zece persoane, cinci polițiști și cinci civili, comis în apropierea unui terminal de autobuze din Jakarta , relatează AFP.

Poliția indoneziană a anunțat vineri că a arestat trei suspecți în cazul acestor atacuri. Yusri Yunus, directorul pentru relații publice al poliției din insula Java de Vest, a confirmat că arestările au avut loc în orașul Bandung din această insulă, fără a furniza alte detalii, notează agenţia Reuters, citată de România TV. Analiștii consideră că această revendicare este credibilă, apreciind că Jamaah Ansharut Daulah (JAD), un grup care a jurat supunere ISIS, se află în spatele atacului.

Doi kamikaze au detonat bombe miercuri seara pe o stradă, în fața unui terminal de autobuze situat într-un cartier popular din capitala indoneziană. Joi, anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliile suspecților și au descoperit documente referitoare la învățătura islamului, precum și două arme albe.

Agenția de propagandă a Sstatului Islamic, Amaq, a anunțat joi seara că un „atac împotriva poliției indoneziene fost comis de unul dintre luptătorii SI”, potrivit SITE Intelligence Group, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

Sute de extremiști din Indonezia, țara cu o numeroasă populație musulmană, au plecat în străinătate să lupte în rândurile grupării jihadiste. Indonezia se confruntă de un an cu o înmulțire a atacurilor plănuite de SI, mai notează România TV. Poliția indoneziană anunțat joi că există o legătură între acest dublu atentat și Statul Islamic, fără a face altă precizare.

Back To Top