Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Comisia Europeană va decide miercuri dacă lansează procedurile de sancţionare a celor nouă state membre UE, printre care se numără şi România, evaluate în privinţa măsurilor de îmbunătăţire a calităţii aerului în zone urbane.

Membrii Comisiei Europene vor decide miercuri eventualele sancţiuni, care ar urma să fie comunicate public joi, au declarat surse din instituţii europene citate de agenţia ANSA, scrie Mediafax. Printre cele nouă state UE cu privire la care sancționarea cărora se va lua o decizie mâine se numără și România.

Karmenu Vella, comisarul UE pentru Mediu, Afaceri maritime şi Pescuit, a amintit că membrii Comisiei Europene "au stabilit deja că va fi sesizată" Curtea de Justiţie a Uniunii Europene "dacă cele nouă state evaluate nu vor adopta măsurile adecvate".

Comisia Europeană a anunţat oficial că va prezenta la jumătatea lunii martie rezultatele evaluării măsurilor prezentate de nouă state membre UE, inclusiv de România, în sensul îmbunătăţirii calităţii aerului, aceste ţări riscând declanşarea procedurilor de sancţionare.

La finalul lunii ianuarie, Ministerul Mediului din România a emis o informare în care preciza că, la solicitarea comisarului european pentru mediu Karmenu Vella, România a prezentat, în cadrul unei întâlniri organizate la Bruxelles, "măsurile întreprinse și progresele înregistrate de autoritățile administrației publice locale și de cele de mediu cu privire la acțiunile realizate în vederea îmbunătățirii calității aerului și, implicit, a stării de sănătate a populației. De asemenea, România a solicitat, sub mecanismul Evaluarea implementării legislației de mediu (EIR), sprijinul Comisiei oferit prin instrumentul TAIEX P2P (Peer to Peer) în domeniul calității aerului".

Sursa citată menționa, la vremea respectivă, că "în prezent România face obiectul Cauzei 2009/2296 privind constatarea neîndeplinirii obligaţiilor consacrate de art. 13, alin. (1), coroborat cu Anexa XI și art. 23, alin. (1) din Directiva 2008/50/CE privind calitatea aerului înconjurător şi un aer mai curat pentru Europa (depăşirea în România a valorilor limită pentru indicatorul particule în suspensie - PM10). Cauza 2009/2296 este o procedură de infringement aflată în etapa avizului motivat suplimentar. Inițial, această procedură a vizat 17 zone şi aglomerări din România, pentru care s-au raportat Comisiei Europene depăşiri ale valorilor limită pentru indicatorul PM10, pentru anii 2007 şi 2008. În urma demersurilor realizate în contextul cauzei 2009/2296 și a informațiilor comunicate Comisiei, obiectul procedurii de infringement a fost restrâns de la cele 17 zone şi aglomerări la 3 aglomerări: Bucureşti, Brașov şi Iaşi " (VEZI DETALII).

Back To Top