Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Peste 55 de milioane de cetăţeni ruşi au votat pentru Vladimir Putin în cadrul alegerilor prezidenţiale din 18 martie, a anunţat luni Comisia Electorală Centrală de la Moscova.

Liderul de la Kremlin a obținut victoria cu peste 76% din voturi, după cum indica situația, la centralizarea rezultatelor din 99% dintre dintre circumscripţiile electorale, relatează site-ul agenţiei Tass, citat de Mediafax.

Acesta este urmat în clasament de Pavel Grudinin (Partidul Comunist) - 11,81%; Vladimir Jirinovski (Partidul Liberal Democrat) - 5,67%; Ksenia Sobciak (Iniţiativa Civică) - 1,66%; Grigori Iavlinski (Iabloko) - 1,04%, Boris Titov (Partidul Creşterii) - 0,75%, Maxim Suraikin (Comuniştii Rusiei) - 0,68%, Serghei Baburin (Uniunea Naţională a Rusiei) - 0,65%.

Vicepreşedintele Comisiei Electorale Centrale, Nikolai Bulaiev, a anunţat că prezenţa la vot a fost actualizată la "puţin peste 67%", în condiţiile în care au fost înregistrate peste 110 milioane de persoane cu drept de vot.

Ministerul rus de Externe a transmis că s-a înregistrat o prezenţă la urne fără precedent în cadrul secţiilor de votare din străinătate.

În 2002, Putin a primit 52,94% dintre voturi - 39,74 milioane de persoane. În 2004, a obţinut 71,31% dintre voturi - 49,56 milioane de persoane. La alegerile din 2012, 45,6 milioane de cetăţeni ruşi (63,6%) l-au votat pe Vladimir Putin.

Camera superioară a Parlamentului Rusiei a înregistrat o serie de încercări din partea altor ţări de a împiedica desfăşurarea de alegeri prezidenţiale democratice în Rusia şi va prezenta un raport în acest sens până la începutul lunii mai, relatează site-ul agenţiei Sputnik, potrivit Mediafax.

"Nu am nicio îndoială că alegerile din Rusia au reprezentat o poveste foarte atractivă pentru adversarii noştri din întreaga lume, în primul rând pentru a discredita Rusia prezentând-o ca pe o ţară nedemocratică, o ţară în care alegerile libere sunt imposibile. În al doilea rând, desigur, aceştia au vizat slăbirea autorităţilor ruse, astfel încât să divizeze societatea. Am văzut cum a existat o încercare de a susţine opoziţia nesistemică, de a prezenta refuzul privind înregistrarea unuia dintre candidaţii opoziţiei ca pe un complot care subminează pe deplin caracterul democratic al campaniei electorale în ansamblu", a spus preşedintele Comisiei pentru Afaceri Internaţionale din Consiliul Federaţiei Ruse, Konstantin Kosachev, potrivit sursei citate.

Back To Top