Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Nicolas Sarkozy a ajuns în custodia poliției, fiind reținut într-un dosar referitor la finanțarea campaniei electorale din 2007, când a devenit președinte al Franței. Acesta ar fi anchetat pentru banii primiți în campania electorală de la Libia lui Gaddafi.

 

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy a fost reţinut de poliţie, în cadrul unei investigații care ar viza finanțarea campaniei sale electorale, anunță Reuters, citând surse judiciare. Acesta ar fi acuzat el de finanţare ilicită a campaniei electorale din 2007, când a câştigat alegerile prezidenţiale, scrie și publicația Le Monde.

În luna ianuarie, un om de afaceri francez suspectat că a intermediat transferurile de bani de la Gaddafi către campania electorală a lui Sarkozy a fost arestat în Marea Britanie, fiind apoi eliberat pe cauţiune de o curte londoneză.

Sarkozy a fost deja trimis în judecată într-un alt dosar, privind finanţarea campaniei electorale din 2012, când a pierdut alegerile, în faţa lui Francois Hollande.

Sarkozy se afla în custodia poliţiei judiciare din Nanterre.

Reţinerea să pare a avea legătură cu un scandal ce îşi are geneză în primăvara lui 2013. Atunci, a fost emis mandat de interceptare telefonică faţă de mai mulţi apropiaţi ai lui Nicolas Sarkozy, în cadrul unei anchete care viza acuzaţii de finanţare de către Libia condusă de Muammar Gaddafi pentru campania prezidenţială victorioasa din 2007 a lui Sarkozy.

În 2014, Sarkozy denunţa o "instrumentalizare politică a justiţiei" în dosarul în care este acuzat de corupţie şi susţine că nu a comis "niciodată" "un act contrar principiilor republicane sau statului de drept".

Sursă: HotNews

Foto: metro.co.uk

Back To Top