Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Google a anunțat că în următorii trei ani va investi 300 de milioane de dolari pentru a sprijini jurnalismul de calitate. Este vorba despre extinderea la scară globală a platformei Digital Initiative News, lansată în 2015 în Europa.

 

Crearea „Google News Initiative“prevede o serie de acțiuni menite să-i ajute pe editorii din întreaga lume să îmbunătățească sustenabilitatea organizațiilor de media, scrie cotidianul La Stampa, citat de Rador. Anunțul, care era așteptat de ceva timp, soseşte în același moment în care o altă mare platformă a erei digitale, Facebook se află într-un moment de impas, scrie g4media.ro.

Google planifică de mult acest proiect care extinde de fapt pe scară globală „Digital Initiative News“, lansat în 2015 în Europa de către un grup editorial, printre care se numără şi cotidianul La Stampa. Google, care în 2017 a avut venituri de 109,6 miliarde de dolari, se va concentra pe trei obiective: vrea să aducă conținuturi de calitate pe platformele sale și să combată dezinformarea, să implementeze noi modele de afaceri pentru a sprijini jurnalismul şi să ajute redacţiile ziarelor din întreaga lume să profite din plin de tehnologie.

„Dorinţa noastră de a construi o lume mai informată  este strâns legată de jurnalism și de organizațiile din sectorul de informații din întreaga lume. Un motor de căutare bun și rezultate interesante pe YouTube depind de un ecosistem sănătos de editori care produc un conținut digital excelent. Dacă editorii nu cresc, atunci nu nici noi nu creştem”, a anunțat Chief Business Officer, Philipp Schindler.

Cel mai inovator produs prezentat în timpul anunțului este instrumentul “Subscribe with Google” (Abonați-vă cu Google), care le va permite cititorilor să se aboneze cu ușurință la diverse publicaţii. „Obiectivul nostru este cel de a facilita procesul de înregistrare, astfel încât mai mulți cititori să aibă dreptul de a citi știrile realizate de editori, cât mai repede posibil“, spune Schindler.

Prin acest anunț, Google își propune să scrie un nou capitol în istoria raporturilor, uneori complicate, între editori și platformele digitale. Noul proiect de sprijinire a jurnalismului de calitate a fost anunţat şi de câteva grupuri editoriale, printre care Financial Times, Washington Post și Gedi Group Italia, din care face parte şi cotidianul La Stampa mai scrie sursa citată.

Sursa: g4media.ro

Back To Top