Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

masini autonome uberO femeie a murit în urma rănilor suferite după ce a fost lovită de un vehicul al Uber care se conducea singur, în Arizona, a anunţat luni poliţia, citată de Reuters. Acesta este primul accident rutier grav în care este implicat un autoturism autonom, care se conduce singur, fără şofer, bazându-se pe informaţiile primite de la o sumedenie de senzori. În teorie, aceşti senzori ar fi trebuit să sesizeze prezenţa femeii pe partea carosabilă şi să frâneze. Până la lămurirea condiţiilor în care s-a produs accidentul mortal, compania a anunţat că a suspendat programul său pentru vehicule autonome în SUA şi Canada, informează Pro TV.

Accidentul din Tempe, Arizona, reprezintă primul deces provocat de un autovehicul care se conduce singur, în condiţiile în care numeroase astfel de maşini sunt în prezent testate pe glob, şi ar putea reprezenta un impediment pentru eforturile de a introduce rapid noua tehnologie în SUA, comentează Reuters. La momentul accidentului, care s-a produs în noaptea de duminică spre luni, maşina era în modul autonom, dar la volan se afla un operator, a precizat poliţia din Tempe. Potrivit sursei citate, în maşină nu se aflau şi pasageri.

Poliţiştii americani care au început investigaţia în cazul accidentului din Arizona au declarat că nu există urme de frânare, relatează Digi 24. Potrivit sursei citate, maşina autonomă Uber, care circula cu aproximativ 64 km/h, nu a încercat să reducă viteza înainte de a o accidenta mortal pe femeia care traversa strada printr-un loc nepermis, arată raportul preliminar al poliţiei. Maşina Uber era însoţită de un supraveghetor uman, Rafael Vasquez, al cărui rol era exact să acţioneze în situaţii neprevăzute, dar care se pare că nu a intervenit.

Victima, Elaine Herzberg, care trecea strada cu o bicicletă şi a fost lovită de vehiculul autonom, a murit la spital.

Back To Top