Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Șase persoane și-au pierdut viața, joi, în urma unei explozii petrecute la o uzină chimică din localitatea cehă Kralupy nad Vltavou (VEZI DETALII). Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că trei dintre victime sunt cetățeni români.

 

Potrivit datelor obținute de către reprezentanții ambasadei României în Cehia de la autoritățile locale, în cursul zilei de joi, trei din cele șase persoane decedate în urma accidentului au fost identificate ca fiind cetățeni români.
"Consulul din cadrul Ambasadei României la Praga s-a deplasat în localitatea respectivă pentru a solicita autorităților competente detalii suplimentare și pentru a acorda asistență de specialitate. De asemenea, misiunea diplomatică a întreprins demersurile necesare în vederea identificării și notificării familiilor cetățenilor români decedați. Ancheta autorităților locale cu privire la acest incident este în curs de desfășurare", a anunțat MAE.
Autoritățile din țara noastră precizează că Ambasada României în Republica Cehă monitorizează cu prioritate situația și menține în permanență legătura cu autoritățile competente, fiind pregătită să acorde asistență consulară, inclusiv pentru organizarea transportului funerar destinat repatrierii trupurilor neînsuflețite.

Update - "Potrivit informațiilor obținute de Ambasada României la Praga, încă două dintre victimele exploziei au fost identificate ca fiind cetățeni români. Astfel, numărul cetățenilor români decedați în urma tragicului eveniment a urcat la cinci în acest moment. Ancheta declanșată de autoritățile cehe este în curs de desfășurare. Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Praga a vizitat și unitățile medicale în care au fost internate persoanele rănite pentru a se asigura că printre acestea nu sunt și cetățeni români. Misiunea diplomatică a întreprins demersurile necesare în vederea identificării și notificării familiilor celorlalți doi cetățeni români decedați. MAE își exprimă profunda compasiune pentru tragicele pierderi de vieți omenești și transmite sincere condoleanțe familiilor îndoliate. Ambasada României în Republica Cehă monitorizează cu prioritate situația și menține în permanență legătura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, inclusiv pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite", a anunțat MAE, în cursul zilei de vineri.


Foto: sputniknews.com

Back To Top