Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Victorie categorică pentru Viktor Orban, la alegerile parlamentare din Ungaria. Liderul Jobbik și-a anunțat demisia, în urma înfrângerii.

Alianţa de guvernământ Fidesz - Partidul Popular Creştin Democrat (KDNP) a câştigat alegerile parlamentare din Ungaria, obţinând 49,51% dintre voturi după numărarea a 69,14% dintre circumscripţiile electorale, a anunţat luni Biroul Electoral Naţional, relatează agenţia MTI, citată de Mediafax. Partidul premierului Viktor Orban, Fidesz, ar putea obţine 134 de locuri în viitorul legislativ, adică o majoritate de două treimi.
Partidul naţionalist radical Jobbik a primit 19,99% dintre voturile numărate. Vona Gabor, liderul Jobbik, partid care a intrat în campania electorală cu o doctrină schimbată, renunţând la convingerile de extremă dreapta pentru un populism de centru, a anunţat duminică seară că va demisiona în urma înfrângerii formaţiunii sale în alegerile parlamentare, scrie news.ro. El a spus că partidul s-a comportat corect, dar că nu şi-a îndeplinit obiectivul. "Fidesz a câştigat, din păcate, încă o dată", a afirmat Vona Gabor, citat de The Guardian.

Back To Top