Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Zeci de români au rămas blocaţi, în prima zi de Paşte, pe Aeroportul Ciampino din Roma, după ce cursa Ryanair care trebuia să îi aducă acasă a fost anulată.

 

Oamenii spun că au fost reprogramaţi pentru cursele de miercuri, joi sau chiar vineri, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare. Unii dintre ei erau la finalul vacanței și mai aveau câțiva euro în buzunar, astfel încât nu-și permiteau să plătească restul nopților de cazare și nici să plătească pentru bilet la altă cursă, scrie Digi 24. Alții au scos din buzunar 200 de euro ca să revină la București.

„Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară şi zbor vineri seara, voi cere rambursarea şi caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunarul propriu. Am avut o săptămână de vacanţă, azi trebuia să mă întorc. Ni s-a zis că a fost o grevă din Franţa, multe persoane au rămas la Roma. Unii se văitau că au 80 de euro în buzunar în condiţiile în care se oferă o zi de cazare. Zborurile au început să fie joi, vineri pentru că până atunci sunt toate ocupate”, a povestit la Digi24 o româncă rămasă blocată pe aeroport cu un copil de 8 ani.

Back To Top