Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

atac duba torontoAlertă teroristă în Canada! Zece persoane au murit şi cel puţin alte 16 au fost rănite, după ce o dubă a intrat, luni, pe o zonă pietonală, unde a parcurs mai bine d eun kilometru prin mulţime, la Toronto. Deşi evită s-o spună oficial, autorităţile canadiene iau serios în calcul ipoteza unui atac premeditat, încercând să afle dacă şoferul avea vreo legătură cu vreo organizaţie teroristă.

Coliziunea a avut loc la ora locală 13.27 (20.27 ora României), menţionează Poliţia, care la primul anunţ, publicat pe contul de Twitter, estima că opt-zece persoane ar fi putut fi rănite. Ulterior, autorităţile au constatat că numărul victimelor a fost mult mai mare. Incidentul s-a soldat cu nouă morţi şi 16 răniţi, potrivit unui bilanţ anunţat de poliţia canadiană, dar unul dintre răniţi a decedat ulterior, transmite Reuters.

Primele semnale conduc spre ipoteza unui atac premeditat, având în vedere că traseul prin mulţime al vehiculului - o camionetă de culoare albă - a avut o lungime de peste un kilometru şi jumătate.

Şoferul a fost reţinut şi identificat, a declarat presei şefului Poliţiei din metropolă, Mark Saunders. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, pe nume Alek Minassian, care nu s-a mai aflat în atenţia poliţiei, relatează Jurnalul Naţional, citând informaţii din presa de peste Ocean. Forţele de ordine nu pot preciza încă dacă el a acţionat cu intenţie şi care ar putea fi mobilul său în acest caz.

Back To Top