Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

dancila netanyahuBucureștiul va găzdui, în lunile următoare, o reuniune comună a Guvernelor României și Israelului, a anunțat premierul Benjamin Netanyahu vineri, după ce șeful statului român i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă din funcția de prim-ministru (DETALII AICI). Tensiunile între Cotroceni și Palatul Victoria au atins apogeul după ce premierul român a efectuat o vizită în Israel, în contextul discuțiilor privind mutarea Ambasadei țării noastre de la Tel Aviv la Ierusalim (DETALII AICI).

Netanyahu a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook, după ce, la București, preşedintele Klaus Iohannis îi ceruse demisia Vioricăi Dăncilă, invocând că „memorandumul secret” privind mutarea ambasadei la Ierusalim a fost „o mare greşeală”. Iohannis a susținut că șeful Guvernului a mers în Israel fără mandat și a declarat că Dăncilă "nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României".

"Prim-ministrul Benjamin Netanyahu s-a întâlnit în această săptămână cu premierul României, Ministrul de Externe şi preşedintele Camerei Deputaţilor. Aceste întâlniri reflectă relaţia specială dintre popoarele noastre de-a lungul anilor. Prim-ministrul le-a mulțumit oaspeților săi pentru relațiile de prietenie și pentru vizita făcută în timpul evenimentelor dedicate aniversării a 70 de independenţă a Israelului. În cadrul acestor întâlniri s-a discutat despre diferite modalităţi de a întări relaţia dintre cele două ţări şi s-a convenit o întâlnire comună a guvernelor la Bucureşti în lunile următoare. Investitori şi reprezentanţi ai mediului de afaceri israelian vor participa de asemenea la această întâlnire pentru a aprofunda legăturile comerciale, tehnologice, de investiţii, în sectorul cibernetic şi al sănătăţii dintre Israel şi România”, se arată în postarea de pe Facebook a prim-ministrului israelian. (...) Prim-ministrul şi-a exprimat speranţa că în România există un sprijin larg pentru un pas similar şi că România îşi va muta ambasada la Ierusalim cât mai repede posibil, evidenţiind astfel prietenia istorică dintre cele două ţări", se arată în acest mesajul în care a amintit și de importanța istorică a decizie SUA, de a-și muta Ambasada la Ierusalim.

”Mutarea Ambasadei la Ierusalim a fost promisă de mulţi preşedinţi timp de mai mulţi ani. Toţi au făcut promisiuni de campanie şi nu au avut niciodată curajul să le pună în aplicare. Eu am făcut asta, deci aş putea merge acolo", a declarat vineri președintele SUA, Donald Trump.

Mutarea Ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim ar urma să aibă loc pe 14 mai.

Back To Top