Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

accident ungaria 22 maiNouă persoane, din câte se pare toți cetățeni români, au murit, marți, într-un accident care a avut loc aproape de Budapesta. Impactul a fost atât de puternic încât este nevoie de teste ADN pentru identificarea certă a victimelor.

 

Potrivit Ministerului român de Externe, microbuzul implicat în accident, care s-a lovit frontal cu un camion încărcat cu nisip, venea din Slovenia și se îndrepta spre România. Nouă persoane au murit. "Până în prezent, s-a stabilit că patru persoane decedate sunt de cetățenie română, existând indicii că și restul victimelor ar fi cetățeni români, însă procedura de identificare se află încă în curs de desfășurare și se derulează cu dificultate, dată fiind gravitatea accidentului. Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei și a analizelor pe bază de ADN. MAE a solicitat autorităților române competente identificarea şi înştiinţarea, în regim de urgență, a familiilor din ţară ale persoanelor decedate în urma accidentului. Totodată, având în vedere numărul mare de victime, Ministrul Afacerilor Externe a dispus activarea Fondului special de urgență aflat la dispoziția ministerului, în vederea suportării costurilor legate de repatrierea trupurilor neînsuflețite", a anunțat MAE.

Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate a fost activat în cadrul Celulei de Criză a MAE, pentru preluarea tuturor solicitărilor de asistență din partea familiilor. Celula de Criză a MAE își continuă activitatea non-stop, până la finalizarea tuturor demersurilor de identificare a victimelor accidentului și repatrierea trupurilor neînsuflețite, a mai anunțat MAE, precizând și că Ambasada României la Budapesta este în contact permanent cu autoritățile locale și cu membrii de familie, acordând asistență consulară inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite și eliberarea certificatelor de deces.

La scurt timp după accident, în mediul on-line a apărut o înregistrare publicată, de pare, de un apropiat al șoferului. CLipul arată că, în momentul impactului, una dintre victime transmitea live pe Facebook. Urmează să se stabilească dacă transmisiunea era efectutaă chiar de șoferul microbuzului sau de pasagerul din dreapta acestuia.

Imaginile, cu un puternic impact emoțional, pot fi văzute

.

Update - MAE a anunțat miercuri că toate cele nouă persoane decedate în accidentul de lângă Budapesta sunt cetățeni români. "Conform ultimelor informații obținute în cursul nopții de echipa consulară mobilă prezentă la fața locului, toate cele nouă victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetățenie română. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei. Ministerul Afacerilor Externe va suporta costurile legate de repatrierea trupurilor neînsuflețite din Fondul special de urgență aflat la dispoziția Ministerului", se arată în comunicatul de miercuri al instituției.

Foto: Mediafax

Back To Top