Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Babcenko jurnalist rus ucisJurnalist rus Arkadi Babcenko, cunoscut opozant al regimului lui Vladimir Putin, a fost asasinat marți seară, a kiev, tragicul eveniment adăugând, astfel, încă un nume, pe lista criticilor uciși.

 

Potrivit poliției, jurnalistul a fost împușcat în spate, marți seara, la intrarea în propriul apartament, unde a fost de soție.  Babcenko a murit în mașina salvării, scrie Radio Europa Liberă. Anchetatorii citați de sursa amintită presupun că jurnalistul, care a părăsit Rusia anul trecut din motive de securitate, putea fi asasinat pentru activitatea sa profesională și poziția civică.

Babcenko a participat la războaiele din Cecenia, a fost corespondent de război în Osetia de Sud în august 2008 și a criticat vehement invaziile rusești din Georgia și Ucraina. Babcenko era moderator la postul tătarilor din Crimeea ATR, interzis în peninsula anexată de Rusia. Premierul Ucrainei, Volodimir Groisman, a pus responsabilitatea asasinatului pe seama regimului de la Kremlin.

La Moscova, Comitetul de investigație a respins acuzațiile privind pretinsa implicare a Rusiei și a anunțat începerea propriei anchete, spunând că nu are de gând să tolereze crimele grave împotriva cetățenilor ruși, mai scrie Radio Europa Liberă. Șeful Comitetului pentru drepturile omului de le lângă președintele Rusiei, Mihail Fedotov, a calificat asasinatul drept „o provocare”.

Numele lui Babcenko se alătură unei lungi liste de opozanți ai lui Putin asasinați de când acesta a venit la putere în Rusia. Pe lista prezentată, în acest context, de g4media.ro se mai află politicianul de opoziție Boris Nemţov, jurnalista Anna Politkovskaia, fostul spion Aleksandr Litvinenko, jurnalistul Mihail Beketov, jurnalista Anastasia Baburova, activista Natalia Estemirova și actorul Alexei Devotcenko.

Update: Răsturnare de situație în cazul jurnalistului rus care ar fi fost asasinat. Totul a fost o înscenare

Back To Top