Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Arkadi Babcenko1Jurnalistul rus Arkadi Babcenko, despre care se anunţase că a fost asasinat la Kiev, este în viaţă, totul fiind de fapt o înscenare pentru dejucarea unui complot organizat de serviciile secrete ruse, au explicat autorităţile ucrainene citate de presa internațională.

Vasil Hriţak, directorul Serviciului ucrainean de securitate (SBU), a confirmat că jurnalistul este în viaţă, explicând că înscenarea asasinatului a fost făcută pentru depistarea unor agenţi ruşi care intenţionau să comită crima, notează Mediafax, citând agențiile internaționale de știri.

Arkadi Babchenko le-a mulţumit autorităţilor ucrainene că i-au salvat viaţa. "Vreau să transmit că îmi pare rău pentru toţi cei care au suferit din cauza anunţului morţii mele. Eu am fost nevoit să îmi înmormântez de multe ori prieteni sau colegi", a declarat Arkadi Babcenko la sediul SBU, potrivit Kyiv Post.

Arkadi Babcenko a explicat că individul care intenţiona să îl asasineze a fost arestat în cadrul unei operaţiuni a serviciilor secrete ucrainene.

Arkadi Babcenko, un critic al Administraţiei Vladimir Putin, s-a mutat din Rusia în Ucraina de mai puţin de un an, deoarece se temea să nu fie asasinat. Uciderea sa a fost anunțată marți seară, la 112, de o femeie care spunea că și-a găsit soțul împușcat (VEZI DETALII).

"Evenimentele din Kiev în cazul jurnalistului Arkadi Babcenko sunt o înscenare, o nouă provocare antirusă, care a avut scopul inducerii în eroare a comunităţii internaţionale. Suntem convinşi că partenerii internaţionali, instituţiile relevante vor trage concluziile necesare după acest eveniment ", a reacţionat miercuri seară Ministerul rus de Externe, mai scrie Mediafax.

Back To Top