Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

Ministerul de Externe al Marii Britanii acuză, printr-un comunicat oficial, că GRU (serviciul secret militar al Rusiei) a organizat cele mai mari atacuri cibernetice din ultimii ani îndreptate împotriva unor ținte din occident. Centrul Național de Cyber Security a demonstrat că GRU se află în spatele atacurilor care au țintit instituții politice, economice, de afaceri, media și chiar și din domeniul sportului.

”Atacurile cibernetice au fost realizate printr-o violare flagrantă a legislației internaționale și au afectat cetățeni din multe țări, inclusiv Rusia, și au provocat pierderi economice de milioane de lire”, arată Foreign Office în comunicatul citat.

 

Atacurile orchestrate de GRU au urmărit destabilizarea instituției de control anti-doping WADA, a sistemului de transport din Ucraina și au avut ca scop destabilizarea unor democrații occidentale prin subminarea proceselor electorale și interferența în alegeri, mai arată diplomații britanici.

”Mesajul nostru e clar: împreună cu aliații noștri vom expune și vom răspunde la tentativele GRU de a submina stabilitatea internațională”, a declarat ministrul britanic al Afacerilor Externe, Jeremy Hunt.

Sursa AICI

Back To Top