Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri internaționale

detaliu votMinisterul Afacerilor Externe a anunțat că va organiza, peste hotare, 378 de secții de votare, pentru referendumul național de revizuire a Constituției, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie.

Din informațiile publicate de MAE reiese că 192 de secții vor fi organizate pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale, iar 186 vor fi organizate în alte locaţii, în vederea asigurării unui acces cât mai facil pentru cetăţenii români aflaţi în străinătate în comunităţi semnificative situate la distanţe mari faţă de sediile misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare.

În motivarea stabilirii numărului şi sediilor secţiilor de votare din străinătate au fost luate în considerare datele proceselor electorale anterioare, precizează sursa citată, subliniind că vor fi organizate nu mai puțin de 58 de secții în Italia, 48 de secții în Spania, 35 în Republica Moldova, 32 în SUA, 19 în Marea Britanie, 15 în Franța și 14 în Germania.

Cea mai nouă secție a fost înființată la Valencia, în Spania, la solicitarea comunității românești de acolo.

Lista secţiilor de votare din străinătate este disponibilă aici: http://www.mae.ro/node/46944.

"Ministerul Afacerilor Externe a finalizat, totodată, expedierea buletinelor de vot, a ştampilelor electorale şi a celorlalte materiale necesare votării către misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale, în vederea distribuirii acestora către secţiile de votare. De asemenea, MAE a transmis către Autoritatea Electorală Permanentă lista cu persoanele propuse să facă parte din birourile electorale ale secţiilor de votare din străinătate în vederea avizării lor ca experţi electorali de către AEP. Din rândul experţilor electorali din străinătate vor fi desemnaţi, de către preşedintele Biroului Electoral pentru secţiile de votare din străinătate, preşedinţii secţiilor de votare din afara ţării", au mai precizat oficialii MAE.

Back To Top